//
du leser...
arkivdanning, dokumentfangst, e-post, Kommunale arkiv

Dokumentfangst fra e-post i vinden!

Romsdals Budstikke har hatt en rekke saker den siste tiden om manglende journalføring av e-post og sms i tilknytning til den såkalte «sykehussaken». I helgen hadde de en sak om e-post og Riksarkivaren ble bedt om å uttale seg. Vi støtter arkivlederen i Kristiansund når hun sier at «alle saksbehandlere i Kristiansund kommune har ansvar for å journalføre arkivverdige dokument», og at dette gjelder uansett format. Vi orienterte også om at dokumentfangst av e-post er en gjengs utfordring, ikke bare i Kristiansund kommune, og at SAMDOK har hatt en areidsgruppe som har begynt å bore i problemstillingen. Artikkel.

Diskusjon

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: