//
du leser...
Arkiv i eForvaltning, arkivdanning, ARMA, big data, e-forvaltning, records management

Fra eSøppel til eSkatter – reisebrev fra ARMA-konferansen

ARMA International er en amerikansk interesseorganisasjon for arkivdanning med rundt 27 000 medlemmer. De sier på verdensbasis, men hovedvekten av medlemsmassen befinner seg helt klart i Nord-Amerika.

ARMA arrangerer utallige kurs og møter gjennom hele året, men det store evenementet er den årlige ARMA-konferansen. Den samler mange tusen arkivarer fra privat og offentlig sektor og arrangeres i ny storby i USA hvert år. I år var stedet Las Vegas, og jeg var så heldig å få delta på vegne av Norsk Arkivråd. I og med at den ordentlige jobben min er å være arkivleder i NRK, får jeg enormt utbytte av disse konferansene, ikke bare ifm ledervervet mitt i Norsk Arkivråd.

I et forsøk på å dele kunnskap og engasjement med alle de arkivarene som ikke får anledning til å delta, har jeg skrevet og publisert reisebrev fra konferansen på Norsk Arkivråds nettsider. Jeg tenker det kan være vel så relevant for alle dem som er innom SAMDOK-bloggen!

Diskusjon

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: